Iedereen verdient een plek in de maatschappij

aantal matches:019

Missie en visie

Hardick levert met betrokken medewerkers producten van hoge kwaliteit uit PTFE gecoate weefsels voor industriële toepassingen met focus op PTFE transportbanden en daarbij behorende service en machines. Wij streven naar continue verbetering van producten, efficiëntie en middelen. Hardick krijgt medewerkers betrokken door ze te vertrouwen, verantwoordelijk en vrijheid te geven.

Wij als Hardick vinden het belangrijk dat bedrijven laten zien dat er voor iedereen in de samenleving een plek is om te werken.

Soort werkzaamheden

Confectie van transportbanden en vellen

  • Het op maat snijden van de gewenste maat
  • Afwerkingen plaatsen door naaien, strijken en lassen
  • Inpakken en expeditie
  • Installaties op locatie

Beschikbare functies

Beschikbare werkplek voor de campagne

  • Medewerker productie
  • Medewerker binnendienst
  • Medewerker technische dienst

Informatie functieomschrijving

Nog geen informatie beschikbaar.

Bedrijfsinformatie

Thermen 5, 7521 PS Enschede
www.hardick.nl

Aantal medewerkers:

Hardick telt 30 medewerkers

Vestigingen:

Hoofdvestiging in Enschede met een  zusterbedrijf in Daventry UK, dochter in  Dalton, GA, USA

Hardick levert PTFE producten van hoge kwaliteit met een hoog niveau van service. Dit voeren we door op alle aspecten: basismateriaal, afwerking, levering, advies en after-sales. Onze klantenkring is verspreid over de hele wereld, wij leveren net zo gemakkelijk naar Australië, Canada of Japan als naar Amsterdam. Hardick ambieert een langdurige en hechte relatie met al onze klanten waarbij we graag meedenken in nieuwe toepassingen en verbeteringen. Wij hechten groot belang aan betrokken en goed opgeleide medewerkers. Als onderdeel van de ontwikkeling van al onze medewerkers hebben wij een uitgebreide interne opleiding ontwikkeld die alle aspecten (PTFE, weefsels, toepassingen, bewerkingen) van onze interessante en uitdagende markt diepgaand behandelt.

Acquisitie naar aanleiding van deelname aan deze campagne als sociale werkgever en eventuele vacature, wordt niet gewaardeerd.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een campagne in Twente en omstreken!