Wat bieden wij aan?

Deze werkgever biedt aan: Een Werkplek

Beschikbare functies

Monteur elektrotechniek/besturingstechniek
Meer info

Hardick levert wereldwijf PTFE-transportbanden die we in onze fabriek in Enschede maken en ontwikkelen. De machines die we daarvoor gebruiken ontwikkelen en maken we zelf.

Voor uitbreiding van ons TD team zoeken wij:

Monteur elektrotechniek/besturingstechniek (V/M)

Als E-monteur zorg je met meerdere collega’s voor ons machinepark. Je ontwerpt, onderhoudt en verbetert de besturing van onze eigen machines en machines die we aan onze klanten leveren. Tegelijk verzorgd je ook de stroomvoorziening en -verdeling onze fabriek.

Wij verwachten veel zelfstandigheid en eigen inbreng. Je wordt intern goed begeleid en wegwijs gemaakt in onze specifieke toepassingen. We zoeken dus een monteur elektrotechniek/besturingstechniek die open staat om te delen en te leren.

Medewerker productie
Meer info

Hardick levert wereldwijd PTFE-transportbanden die we in onze fabriek in Enschede maken en ontwikkelen. Voor het produceren van onze teflon gecoate transportbanden zijn wij op zoek naar:

Medewerker productie (V/M)

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het maken van A tot Z maken van transportbanden. De PTFE-banden draaien in verschillende processen bij onze klanten (voeding, vloertegels, blikjes, rubber, zonnepanelen) en worden grotendeels handgemaakt met hulp van meerdere machines.

Wij verwachten veel zelfstandigheid en eigen inbreng. Uiteraard werk je nauwkeurig en met een oog op kwaliteit. Je volgt onze interne opleidingen om je te bekwamen in de verschillende processen van lassen, naaien, snijden en lamineren.

Missie en visie

Hardick levert met betrokken medewerkers producten van hoge kwaliteit uit PTFE gecoate weefsels voor industriële toepassingen met focus op PTFE transportbanden en daarbij behorende service en machines. Wij streven naar continue verbetering van producten, efficiëntie en middelen. Hardick krijgt medewerkers betrokken door ze te vertrouwen, verantwoordelijk en vrijheid te geven.

Wij als Hardick vinden het belangrijk dat bedrijven laten zien dat er voor iedereen in de samenleving een plek is om te werken.

Soort werkzaamheden

  • Confectie van transportbanden en vellen
  • Het op maat snijden van de gewenste maat
  • Afwerkingen plaatsen door naaien, strijken en lassen
  • Inpakken en expeditie
  • Installaties op locatie

Soorten functies

  • Medewerker productie
  • Medewerker binnendienst
  • Medewerker technische dienst

Bedrijfsinformatie

Thermen 5, 7521 PS Enschede
www.hardick.nl
Aantal medewerkers:
Hardick telt 30 medewerkers
Vestigingen:
Hoofdvestiging in Enschede met een zusterbedrijf in Daventry UK, dochter in Dalton, GA, USA

Hardick levert PTFE producten van hoge kwaliteit met een hoog niveau van service. Dit voeren we door op alle aspecten: basismateriaal, afwerking, levering, advies en after-sales. Onze klantenkring is verspreid over de hele wereld, wij leveren net zo gemakkelijk naar Australië, Canada of Japan als naar Amsterdam. Hardick ambieert een langdurige en hechte relatie met al onze klanten waarbij we graag meedenken in nieuwe toepassingen en verbeteringen. Wij hechten groot belang aan betrokken en goed opgeleide medewerkers. Als onderdeel van de ontwikkeling van al onze medewerkers hebben wij een uitgebreide interne opleiding ontwikkeld die alle aspecten (PTFE, weefsels, toepassingen, bewerkingen) van onze interessante en uitdagende markt diepgaand behandelt.

Acquisitie naar aanleiding van deelname aan deze campagne als sociale werkgever en eventuele vacature, wordt niet gewaardeerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een campagne in Twente en omstreken!