Word sponsor

Dit bedrag wordt volledig besteed aan de deelnemer die zich op zijn/haar best wil presenteren bij een werkgever. Je vindt het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer de mogelijkheid krijgen om bij een reguliere werkgever aan het werk te kunnen. Een arbeidsbelemmering geeft je een achterstand op de arbeidsmarkt, maar met deze bijdrage komen ze weer een stapje dichterbij.

Je krijgt hiervoor 1 jaar lang, een vermelding op onze campagnewebsite (met jouw bedrijfslogo) of naam waarin je aangeeft het sociaal ondernemen en de mensen in deze kwetsbare positie een warm hart toe te dragen en actief sponsor te zijn van deze campagne.

“dankzij jouw hulp met het sponsorgeld kon ik mij goed presenteren en heb ik de juiste werkplek gevonden waar ik elke dag met plezier naar toe ga!”

Wil je actief betrokken worden bij één van de deelnemers? Kies voor het Ambassadeurschap!

Hierdoor wordt het netwerk van de deelnemer op een positieve wijze vergroot en daarbij ook de kansen op een geschikte werkplek. Als ambassadeur word je gekoppeld aan een van de deelnemers, draag je bij aan onze missie en geef je hier actief uiting aan door:

  • Het bieden van extra coaching aan de deelnemer door middel van enkele gesprekken (kennismaking vindt altijd plaats in het bijzijn van de betrokken jobcoach)
  • Je eigen netwerk aan te boren voor het vergroten van de kans op een geschikte werkplek voor de deelnemer
  • Vragen en/of advies vanuit de deelnemer voor open te staan
  • Actief de campagne (en dan met name de deelnemer) te promoten op je eigen Social Media

Je kunt nu ook ‘Vriend van de campagne’ worden!

Als ‘Vriend van de Campagne’ breng je de Ik daag jou uit campagne onder de aandacht. Dit kan via je Social Media, like en/of deel je berichten die worden geplaatst. Het kan natuurlijk overal waar je bent en je bezig houdt. Wanneer jij de initiatieven van ons een warm hart toe draagt dan mag dat verteld worden.

Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Toch kun je veel voor onze deelnemers betekenen. Hoe meer aandacht er namelijk komt voor deze campagne, hoe meer (potentieel) sociale werkgevers we kunnen bereiken. Hierdoor vergroten we de kans op een match tussen een geschikte sociale werkgever en deelnemer en wie weet rollen we onze werkzaamheden wel uit bij jou uit in de buurt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een campagne in Twente en omstreken!