Missie en visie

We houden ervan om het dagelijks leven voor onze klanten beter, gemakkelijker en leuker te maken. Dat is onze passie sinds 1926. Wij vinden dat goede kwaliteit en design voor iedereen beschikbaar moeten zijn voor een geweldige prijs. Daarom bieden onze winkels alleen 100% HEMA-ontworpen producten aan, dus we kunnen garanderen dat je alleen de beste producten en diensten krijgt voor dagelijks gebruik. Dus wie en waar u ook bent, wij staan ​​24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

HEMA wil een sleutelrol spelen in het leven van haar klanten, nu de wereld steeds hectischer en complexer wordt. Daarom zoeken we naar handige oplossingen voor alledaagse problemen en ontwerpen we onze eigen producten en diensten. ​​​​Onze ambitie is om de eerste keuze te zijn voor de dagelijkse behoeften met dat beetje extra. Wij geloven dat de uitzonderlijke eenvoud van onze producten grenzen overstijgt en dat onze boodschap een universele aantrekkingskracht heeft.

​​​​​​​Tegenwoordig bezoeken elke week bijna zes miljoen mensen onze winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk, de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar, om onze producten en onze passie om het dagelijks leven beter, makkelijker en leuker te maken.

Soort werkzaamheden

Wij kunnen als HEMA Rijssen diverse werkzaamheden aanbieden. Denk hierbij van schoonmaakwerkzaamheden in en rondom de winkel. Maar daarnaast zijn er ook mogelijkheden in onze winkel op de verschillende afdelingen.

Soorten functies

  • Interieurverzorgster
  • Winkelmedewerker

Informatie functieomschrijving

Binnen de functie als interieurverzorgster is het onder andere jouw taak om ervoor te zorgen dat het in en rondom de winkel netjes en schoon is

In de functie van winkelmedewerker zorg jij voor een glimlach op het gezicht bij iedere klant en vind jij het leuk om trolleys met dozen vol nieuwe spullen uit te pakken.

Bedrijfsinformatie

Haarstraat 23A - 25, 7462 AK Rijssen
www.hema.nl
Aantal medewerkers:
HEMA heeft in totaal 19000 medewerkers
Vestigingen:
HEMA heeft 760 vestigingen

Wij als HEMA Rijssen nemen deel aan deze campagne omdat wij het belangrijk vinden dat mensen met de afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen om terug te keren op de arbeidsmarkt om zodoende ook weer te kunnen werken aan hun sociale leven, en het gevoel te hebben dat ze er toe doen en bij horen.

Acquisitie naar aanleiding van deelname aan deze campagne als sociale werkgever en eventuele vacature, wordt niet gewaardeerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een campagne in Twente en omstreken!