Missie en visie

Missie
Nielz café/restaurant staat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding met aandacht als pijler voor zowel gasten, personeel als partners.

Visie
Door onze positie in de Almelose binnenstad voelen wij ons verantwoordelijk om te blijven investeren in hardware en software, binnen en buiten ons bedrijf. Onze focus ligt op het door ontwikkelen in ons assortiment en goed te luisteren en te kijken naar wat onze (brede) doelgroep wenst. Aandacht en partnerschap zijn steekwoorden in onze organisatie. Met als leidraad ons motto: “Waar kwaliteit en gastvrijheid samenkomen.”

Soort werkzaamheden

De organisatie van Nielz is zoals het woord al zegt organisch. Hij verandert met de mensen mee. Binnen de afdelingen keuken, bediening, kantoor en facilitaire dienst worden, naast de bekende functies zoals kok of bedieningsmedewerker, ook functies en verantwoordelijkheden gecreëerd en toegewezen. Voorbeelden hiervan zijn een baristamedewerker (koffie-expert), een experience manager (verantwoordelijk voor alle ervaringen van personeel en gasten), bierista (bier-expert), enz enz. De insteek is iedereen in zijn of haar kracht zetten en doen wat je leuk vindt. Dit betekent dat Nielz als organisatie heel flexibel is en tijd en aandacht besteed aan zijn medewerkers.

Soorten functies

Wij hebben door het jaar heen meerdere plekken beschikbaar. Kijk voor de beschikbare plekken op www.nielz.nl/vacatures

Er zal op individueel niveau gekeken worden hoe de functie passend te maken aan de kandidaat. Hiermee wordt dus ook direct geantwoord op de vraag of er ruimte is voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt. Nielz wil de afstand graag wegnemen en kijken naar mogelijkheden. Nielz wil graag meedenken in oplossingen. Stage- of werkervaringsplekken behoren tot de mogelijkheden.

Per wanneer is de functie beschikbaar?
Per direct. Meld je aan bij de Ik daag jou uit campagne en we komen in contact.

Aantal werkdagen en uren?
Maatwerk. Wij zullen samen met de kandidaten kijken naar de mogelijkheden.

Bedrijfsinformatie

Marktplein 31, 7607 HM Almelo
www.nielz.nl
Aantal medewerkers:
NielZ Cafe Restaurant heeft 110 medewerkers
Vestigingen:
NielZ Cafe Restaurant bestaat uit 1 vestiging

Algemeen
Nielz is een gezellig café-restaurant met een groot en zonnig terras in het centrum van Almelo. Een goede sfeer, lekker eten en gezellig drinken is het motto en hiermee trekken zij elke week weer een gezellig publiek. Nielz is 364 dagen per jaar geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het restaurant van Nielz staat voor goed en lekker eten in een laagdrempelige sfeer. De kaart is zeer divers en biedt voor ieder wat wils. Van een tosti tot een maaltijdsalade, van een ‘kleine kaart’ gerecht tot aan een driegangendiner!

Sinds 2002 vindt u Nielz aan het Marktplein in het centrum van Almelo. Een laagdrempelig café-restaurant met een uitgebreid assortiment en een trendsetter in de regio. Kwaliteit in combinatie met gastvrijheid is het motto. Van heerlijk dineren, genieten van de zon op het terras tot het vieren van spetterende feesten en partijen in één van de zalen. Alle facetten van de horeca kunt u bij Nielz vinden.

Onderscheidend vermogen
Nielz cafe/restaurant wil de leukste horecawerkgever van Oost-Nederland worden.
Ze streven ernaar dat binnen nu en 2 jaar er geen vacatures meer uitgeschreven hoeven te worden en dat mensen uit zichzelf komen solliciteren bij Nielz.

Een dynamische organisatie waarin er ruimte is voor ontwikkeling en groei. Waarin er aandacht is voor zelfvertrouwen en een goeie werk- privé balans. Dit doet het managementteam samen met de medewerkers. Iedereen mag meedenken, meegroeien en heeft een toegevoegde waarde.

Nielz cafe/restaurant is een begrip in de regio. Het is een sociale werkgever die oprecht geïnteresseerd is in de mens in- en achter de horeca.

Acquisitie naar aanleiding van deelname aan deze campagne als sociale werkgever en eventuele vacature, wordt niet gewaardeerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een campagne in Twente en omstreken!