Hallo, ik ben Marcel en ik daag jou uit!

Over mij

Ik ben Marcel, 30 jaar oud en woon in Enschede. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden samen, maak ik een wandeling of luister naar muziek. In het verleden heb ik allerlei soorten werk gedaan en dit geeft ook een goed beeld over wie ik ben als persoon. Ik stel mij graag hulpvaardig op, leer graag nieuwe dingen en heb veel interesses.

Ik ben goed in…

Luisteren en stel mij hulpvaardig op, ben vriendelijk in de omgang, graag fysiek bezig en functioneer het prettigst in een werkomgeving waar ik duidelijke en afgebakende taken heb.

Een functie als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of bijrijder lijken mij leuk om te doen. Ik heb veel interesses en sta ook open voor functies al keukenhulp of medewerker wasstraat. Overleggen is altijd mogelijk!

Persoonlijke Eigenschappen

  • Behulpzaam
  • Sociaal
  • Eerlijk
  • Gedreven
  • Aanpassingsvermogen
  • Vriendelijk

Ervaringen / opleidingen

Opleidingen

  • Praktijkschool de Wissel

Werkervaring
Assistent kok
Cateringmedewerker
Productiemedewerker
Assistent hovenier
Bijrijder

Jobcoach


Jade Tümah

Gewenste en mogelijke functies

Een functie als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of bijrijder lijken mij leuk om te doen.
Ik heb veel interesses en sta ook open voor functies al keukenhulp of medewerker wasstraat. Overleggen is altijd mogelijk!

Ik sta ook open voor andere functies. Zie jij voor mij kansen binnen jouw bedrijf?

Waarom heb ik een lange afstand tot de arbeidsmarkt?

Het is voor mij een langere tijd geleden dat ik betaald werk heb gehad. In mijn werkfit traject heb ik wat uren opgebouwd bij het Goed en Twente Milieu. Het is voor mij belangrijk dat ik structuur, een vast aanspreekpunt, routinematig werk doe en de mogelijkheid heb om in alle rust de functie mij eigen te maken.

Ik zoek een werkgever die rekening kan houden met...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een campagne in Twente en omstreken!