Hallo, ik ben Aniek en ik daag jou uit!

Over mij

Ik woon op mezelf. Ik hou erg veel van lezen, films en vind het leuk om vrienden op te zoeken. Ik hou mij graag bezig met duurzaamheid en vind het fijn om zo min mogelijk afval te creëren. Ik ben geïnteresseerd in het lezen over films en om research te doen. Ik vind psychologie ook interessant.

Ik ben goed in…

Ik ben goed in het menselijk contact, mensen te woord te staan en ben betrokken. Ik ben goed in het ontvangen van mensen, telefoon aanname en ik kan goed schrijven. Ook ben ik goed in presenteren en het geven van uitleg. Daarnaast ben ik goed in licht ondersteunend administratief werk.

Ik zoek een werkplek of werkervaringsplaats in de administratie, baliewerk of receptioniste. Het liefst zou ik werken in Enschede. Ik vind het prettig als ik variatie heb in mijn takenpakket. Ik vind het belangrijk een sociale werkgever te hebben die de tijd kan nemen om mij goed in te werken. Ik vind het leuk en belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijk en sociaal contact met collega’s.

Persoonlijke Eigenschappen

Ik ben spontaan, heb mensenkennis, ben vriendelijk en netjes. Ik ben verbaal sterk, sociaal en hou van humor. Verder kan ik zelfstandig werken, als mij goed is uitgelegd wat ik moet doen. Ik ben breed georiënteerd en geïnteresseerd. Ik heb doorzettingsvermogen.

Ervaringen / opleidingen

  • MBO-3 Secretaresse
  • Stage Secretaresse en Managementasistente

Jobcoach


Esther Abbink

Gewenste en mogelijke functies

  • Receptioniste
  • Administratief medewerker
  • Secretarieel medewerker
  • Baliemedewerker/gastvrouw

Ik sta ook open voor andere functies. Zie jij voor mij kansen binnen jouw bedrijf?

Waarom heb ik een lange afstand tot de arbeidsmarkt?

Ik ben opgenomen in het doelgroepenregister. Ik wil heel graag werken, maar voor mij is het wel belangrijk dat er met bepaalde zaken rekening wordt gehouden. Nadat ik in september 2019 van school ben gekomen, heb ik nog geen betaalde werkervaring opgedaan. Ik ben communicatief sterk, maar in de uitvoering van mijn werk heb ik echt de tijd nodig om het werk me eigen te kunnen maken. Mensen overschatten mij snel. Ik ben snel vermoeid en kan hierdoor regelmatig last hebben van concentratieproblemen en kan fysiek niet zwaar belast worden.

Ik zoek een werkgever die rekening kan houden met...

Ik vind het het fijnst als ik een vast aanspreekpunt heb en dat mij de taken één voor één aangeleerd worden. Ik vind het fijn als een taak eerst voorgedaan wordt, maar wil daarna ook graag gecontroleerd worden of ik het goed heb uitgevoerd. Ik ben leergierig en ontvang graag feedback. Ook is het voor mij belangrijk dat er in eerste instantie nog geen druk op de taken ligt die ik moet uitvoeren. Ik heb tijd en ruimte nodig om me het werk eigen te maken. Ik heb hierbij herhaling nodig en er moet ruimte zijn om vragen te mogen stellen. Ik vind het prettig dat ik mijn takenpakket langzaamaan kan uitbreiden, zodat ik uiteindelijk wel een gevarieerd takenpakket heb. Voor mij is het belangrijk dat ik mijn uren rustig kan opbouwen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een campagne in Twente en omstreken!