Iedereen verdient een plek in de maatschappij

aantal matches:019

In Maart 2021 wordt Ivan getipt door zijn behandelaar over het bestaan van de Ik daag jou uit campagne. Hij is geïnteresseerd en vult via onze website het aanmeldformulier in. Begin april maken we kennis met hem.

Hij vertelt dat hij na 14 jaar hovenierservaring vast is gelopen en nu na een tijd thuis te hebben gezeten de campagne wil gebruiken om stappen richting werk te maken.

Eigenlijk wilde hij het groenvak niet meer in. Het vertrouwen hierin is geschaad. Alles in hem vertelde echter iets anders. Ivan is een buitenman, graag aan het klussen en in zijn tuin bezig.

Iedereen verdient een plek in de maatschappij

aantal matches:019

Een gouden match vanuit onze Ik daag jou uit campagne met Winkel voor werk. Paul had destijds een werkplek beschikbaar voor Jordy bij Raab Karcher in Vriezenveen waar Jordy na zijn succesvolle proefperiode een contract heeft gekregen.

Door Corona verloor Jordy vorig jaar september zijn baan in de horeca waardoor hij in contact is gekomen met Frank Dijkmans, jobcoach binnen ZaZ Welzijn. Jordy en Frank hebben samen op dat moment gekeken waar de hulpvraag lag en hebben hiervoor contact opgenomen met het UWV zodat Jordy de juiste begeleiding en ondersteuning zou krijgen om op zoek te gaan naar een nieuwe en passende werkplek. Middels het naar werk traject zijn er diverse lijnen uitgezet naar werkgevers en was het eerste contact met Paul van Winkel voor werk snel gelegd. Door het grote netwerk van Paul diende zich een passende mogelijkheid aan bij Raab Karcher in Vriezenveen.

Jordy werkt al bijna een half jaar naar alle tevredenheid bij Raab Karcher en heeft sinds kort zijn uren uitgebouwd naar 28 uren in de week.

Super tof, mooi’n dag💪💪💪💪 aldus Jordy

Iedereen verdient een plek in de maatschappij

aantal matches:019

Sinds wanneer werk je bij Hardick?
Sinds 1 oktober 2020
Het is door werkgever mogelijk gemaakt dat ik me in een week kon bewijzen. Waar normaal een proefplaatsing wordt afgegeven zou dit mijn situatie erg lastig maken. Ik ben dan ook blij dat dit bespreekbaar was en dat werkgever het zo heeft op kunnen oplossen.

Wat houdt je werk precies in?
Ik ben werkzaam op de afdeling expeditie van Hardick. Kort gezegd handel ik het laden en lossen van vrachtwagens af. De uitgaande goederen maak ik klaar voor transport. Op de productie worden de producten vervaardigd, vervolgens komt het op expeditie en zorgen wij voor het juiste verpakkingsmateriaal en de correcte afhandeling van het papier werk, adressen, barcodes. Dit kan gaan om pakketten van 30 gram tot een paar duizend kilo, op pallets. Hiervoor zijn natuurlijk hulpmiddelen aanwezig. Werkkleding, werkschoenen en een interne uitleg van de hulpmiddelen werden direct in de eerste week aangeboden. Binnenkort volgt een scholingsdag om het heftruckcertificaat te behalen.

Iedereen verdient een plek in de maatschappij

aantal matches:019

Hoe lang werk je al bij ZaZ Welzijn?
Sinds Februari 2019. Eerst 3 maanden in een proefperiode en vanaf April 2019 in loondienst.

Hoeveel uur in de week werk je?
Ik werk 16 uur in de week.

Welke functie heb je binnen ZaZ Welzijn
Binnen ZaZ Welzijn heb ik de functie Administratief medewerkster.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een campagne in Twente en omstreken!