Hallo, ik ben Lesly en ik daag jou uit!

Over mij

Ik ben Lesly Bosch, 37 jaar en woon met mijn vrouw en 2 dochters in Enschede. In het verleden heb ik veel verschillende functies vervuld en dit heb ik ook met veel plezier gedaan. Van nature ben ik erg sociaal, meegaand en behulpzaam. De zorg heeft mijn interesse altijd gewekt, maar hier heb ik nooit iets mee gedaan. Het ligt in mijn aard om anderen te helpen en sta altijd klaar voor iedereen. Door een roerig verleden heb ik de nodige levenservaring op gedaan, waardoor ik me goed in mensen in kan leven en ze ook met een positieve blik naar de toekomst kan laten kijken. Mensen een mooie dag bezorgen vind ik geweldig en dit is ook iets wat mij, mij maakt. Mijn hobby’s zijn koken en vissen. Dit is iets waar ik mijn rust uit haal!

Ik ben goed in…

Ik ben goed in het enthousiasmeren van collega’s en klanten. Ik werk netjes en secuur en haal daar ook mijn rust uit. Ik kan goed in een team werken, maar ook alleen. Doordat ik veel ervaring heb met psychische beperkingen en verslavingen in mijn eigen kring, ben ik al jaren bekend met de GGZ. Ik heb door de jaren heen geleerd hoe ik het beste om kan gaan met bepaalde situaties en ik heb ook manieren gevonden om mensen met een verslavingsproblematiek te kunnen helpen. Iets kunnen betekenen voor anderen geeft mij ontzettend veel kracht en energie. Ik probeer om altijd positief naar de toekomst
te kijken.

 

Ik zoek:
een werkplek of werkervaringsplek

In:
Enschede

Afstand:
tot maximaal 30 km

Vervoersmogelijkheden:
OV/Fiets/Auto

Aantal uren:
40 uur

 

Persoonlijke Eigenschappen

  • Enthousiast
  • Behulpzaam
  • Meegaand
  • Energiek

Ervaringen / opleidingen

  • KMBO voertuig techniek (vergelijkbaar met MBO 3)
  • Chauffeur, meewerkend voorman.

Jobcoach


Jade Tümah

Gewenste en mogelijke functies

  • Activiteitenbegeleider/Medewerker zorg (medewerker mooie dag)
  • Meewerkend voorman
  • Operator

Ik sta ook open voor andere functies. Zie jij voor mij kansen binnen jouw bedrijf?

Waarom heb ik een lange afstand tot de arbeidsmarkt?

Door het overlijden van een naast familielid heb ik het een periode erg moeilijk gehad en heb daardoor ook een periode niet kunnen werken. In het verleden heb ik in mijn persoonlijke kring te maken gehad met verslavingen en mentale problematieken, waardoor ik altijd voor anderen heb gezorgd. Inmiddels heb ik een lopend werk fit traject vanuit de ziektewet. Ik ben bezig met het verwerken van de afgelopen periode en krijg steeds meer energie, ik ben klaar om nieuwe stappen te zetten.

Ik zoek een werkgever die rekening kan houden met...

Ik zoek een werkgever die rekening kan houden met mijn ADHD. Soms kan ik bij veel drukte om mij heen wat overprikkeld raken. Ik heb een gestructureerde werkomgeving nodig waarin ik mijn taken goed uit kan voeren. Het is voor mij belangrijk dat ik sociaal kan zijn omdat ik graag een praatje maak met klanten en collega’s. Ik sta voor de rest open voor alles. Ik zal mij voor de volle 100% inzetten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een campagne in Twente en omstreken!