Hallo, ik ben Evelyn en ik daag jou uit!

Over mij

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Evelyn Peezenkamp, moeder van een zoontje van alweer bijna 7 jaar. Ik onderneem veel met mijn zoontje en we zijn vaak op pad, we zijn veel buiten en kunnen daar heerlijk van genieten. Ook lekker eten hoort hierbij, koken vind ik dan ook erg leuk. Daarnaast sport en wandel ik veel en onderneem ik veel om gezellige dingen te doen. Het is weer tijd om aan mijzelf te denken en mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb er heel veel zin in om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Hopelijk krijg ik daar met de campagne een kans voor, ik kan niet wachten om te beginnen.

Ik ben goed in…

Ik kan goed actief luisteren en ben zeer behulpzaam. Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen en sta open om iets nieuws te leren.

ik zoek een nieuwe uitdaging die ik goed kan combineren met de zorg voor mijn zoon. Ik hou graag mijn opties open. Sectoren die mij aanspreken zijn (jeugd)zorg, gemeente, juridisch/recht, de medische wereld en het onderwijs. Ik zie mij zelf hier functioneren als receptioniste en/of secretaresse, maar sta er ook zeker voor open om in nieuwe functies in te stromen. Ik zoek een baan voor 20 tot 24 uur per week.

Persoonlijke Eigenschappen

Ik ben sociaal, representatief en leergierig. Ik ben zeer behulpzaam en heb een empatisch vermogen. Ik help graag anderen en ben klantgericht ingesteld. Ook ben ik nauwkeurig en geordend.

Ervaringen / opleidingen

  • MBO-4 Juridisch openbaar bestuur

Jobcoach


Esther Abbink

Gewenste en mogelijke functies

  • Receptioniste
  • Secretarieel medewerker
  • Administratief medewerker, gastvrouw

Ik sta ook open voor andere functies. Zie jij voor mij kansen binnen jouw bedrijf?

Waarom heb ik een lange afstand tot de arbeidsmarkt?

Ik heb de afgelopen jaren bewust de keuze gemaakt voor mijn zoontje te zorgen vanwege privéomstandigheden die speelden. Ik ben hierdoor een tijdje uit de running geweest, maar ben er nu weer helemaal klaar voor om te gaan werken. Mijn zoontje is schoolgaand. Ik kan voor hem opvang organiseren.

Ik zoek een werkgever die rekening kan houden met...

Het is belangrijk dat er rekening wordt gehouden met mijn beperkte flexibiliteit rondom mijn zoontje. Hij gaat naar school en ik kan opvang regelen, maar ik ben hierdoor wel aan vaste werktijden gebonden. Op de werkplek zelf red ik me als snel zelfstandig en stel ik me ook flexibel op. Ik ben openminded en wil graag weer aan de slag.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een campagne in Twente en omstreken!