Hallo, ik ben Elise en ik daag jou uit!

Over mij

Ik ben Elise. Ik ben 28 jaar en heb een passie voor techniek. Specifiek ben ik gek op elektrotechniek. Ik speel al 10 jaar gitaar en onderhoud mijn instrumenten zelf, inclusief de elektronica. Ook ben ik altijd geïnteresseerd in hoe dingen in elkaar steken. Verder vind ik het leuk om te te gamen. Ik doe vrijwilligerswerk bij Metropool achter de bar en vind ook dit erg leuk om te doen.

Ik ben goed in…

Ik kan goed met mijn handen werken en daarbij logisch nadenken. Ik vind het fijn om heldere instructies te krijgen en kan deze goed opvolgen. Als ik goed weet wat ik moet doen, kan ik ook anderen goede uitleg geven. Ik ben goed in het uitvoeren van assemblagewerkzaamheden en heb dit in het verleden ook veel gedaan. Het leukst om uit te voeren vind ik paneelbouw. Ik weet goed wat ik wil.

 

Ik zoek:
een werkplek

In:
Enschede en omstreken

Afstand:
tot maximaal 7 km

Vervoersmogelijkheden:
Fiets

Aantal uren:
16-24 uur

 

Persoonlijke Eigenschappen

  • Ruimtelijk inzicht
  • Gedreven
  • Leergierig
  • Wil kwaliteit leveren

Ervaringen / opleidingen

  • MBO-2 Monteur Sterkstroom Installaties
  • Medewerker assemblage

Jobcoach


Esther Abbink

Gewenste en mogelijke functies

  • Assemblagemedewerker
  • Paneelbouwer
  • Magazijnmedewerker (Behaalde heftruckcertificaat is helaas niet meer geldig)
  • Eventueel voor horecawerkzaamheden

Ik sta ook open voor andere functies. Zie jij voor mij kansen binnen jouw bedrijf?

Waarom heb ik een lange afstand tot de arbeidsmarkt?

Ik heb een Wajong-uitkering, omdat ik autisme heb. Ik vind het heel fijn om te weten waar ik aan toe ben en om duidelijkheid te ervaren, het kan bijvoorbeeld lastig zijn als ik meerdere opdrachten tegelijk krijg. Ik werk het liefst in een omgeving waarin ik wél de nodige prikkels ervaar, zoals muziek of collega’s om mij heen. Dan kan ik mij beter concentreren. Verder is het belangrijk om te weten dat ik transgender ben, dit maakt het vinden van werk helaas niet altijd makkelijker. Ik vind het niet erg als mensen hier naar vragen of er over geinen, dit doe ik zelf namelijk ook.

Ik zoek een werkgever die rekening kan houden met...

Ik ben iemand die graag duidelijk ervaart in mijn werk en hoe ik word aangestuurd. Ik vind het prettig om ergens terug te kunnen vinden wat ik moet doen en hoe ik mijn taak kan uitvoeren. Als ik veel tegenslag heb in mijn werk of als dingen mij niet lukken, dan heb ik het nodig om even tot rust te komen, bijvoorbeeld door een glaasje water te drinken. Het is voor mij belangrijk dat hier de ruimte voor wordt geboden. Ik kan afgeleid raken of ongeïnteresseerd over komen, als ik mijn hoofdtaken heb uitgevoerd, omdat ik dan voor mijn gevoel klaar ben met de dag. Daarom is het voor mij prettig als er doorlopende werkzaamheden zijn.

Een campagne in Twente en omstreken!